900 Wall Restaurant and Bar

Bend, Oregon

Project Description

When some old-building issues prompted an interior remodel of this iconic Bend restaurant, the building owner approached Ascent Architecture & Interiors to assist with permitting and freshen the interior design. We developed a more intimate feel with new lighting, replaced wood flooring and bar tops with colored concrete, and dealt with noise issues. New paint and accent lighting help create a more contemporary feel. Old-fashioned, belt-driven fans not only help move air through the space, but pay homage to the building’s age and provide a point of interest for patrons to enjoy.

 

Project Details

Completion date 2016
Size 6,000 square feet

Exterior View

New lighting was added to the exterior to illuminate the al fresco dining tables.

Bar

New concrete counter tops and pendant lights update the look of the bar where track lights and wood tops once existed.

View of the Restaurant

New pendant fixtures over the tables define seating locations. Strip lighting integrated into the booths up-light the brick wall and reduce shadows. Large pendant fixtures add character.

Ready to get started on your project?

Contact Us

Pin It on Pinterest