Denture Artistry

Bend, Oregon

Project Description

Ascent Architecture worked closely with the client to design a contemporary space reflective of its style and practice. The manager’s office, visible from the reception and waiting area, features a custom-built glazing system with walnut trim. The etched logo on the office sliding door complements the custom mission statement display in the waiting room. The reception desk features a beautiful walnut face with a waterfall edge. The casework and walls throughout the exam and treatment rooms, lab and sterilization room are bright white with pops of color.

This project required close coordination with existing equipment, as well as laying out the dental practice space to ensure functionality.

Project Details

Completion date 2017
Size 2,197 square feet

Patient Rooms

Patient rooms feature great views, lots of natural light, and include bright white walls with pops of color.

Manager’s Office

This office has a custom-built glazing system, featuring walnut trim. The office sliding door features a custom mission statement.

Waiting Room

The waiting room features a prominently displayed custom mission statement, and a walnut reception desk with a waterfall edge.

Like What You See?

Pin It on Pinterest