Shinsei Sushi

Bend, Oregon

completed 2018

2,345 sq ft

Project Description:

Shinsei Sushi hired Ascent Architecture & Interiors to help remodel their space and convert an existing banquet room into a new bar and pick-up counter. The sushi restaurant now has an efficient floor plan, a refinished sushi counter, new bussing station, and new equipment and finishes.

 

Cozy Colors

We selected sophisticated “latte colors” for the new space because the shades of brown, black, and white helped to achieve the cozy atmosphere our client desired. Soft, warm lighting from hanging pendants and wall sconces also emphasize the comfortable, cafe-like aesthetic.

 

 

Intimate Space

Our design called for new casework and walls to break up the lofty space and add contrast. We were also able to incorporate the existing suspended wooden drop-down panels above the sushi counter because they helped create the illusion of lower ceilings. The new walls, in combination with the drop-down panels, add an intimate element to the space and contribute to our coffeeshop theme.

 

About Ascent Architecture & Interiors

Our Bend architects and interior designers collaborate with clients every day who desire a higher level of service and an advanced understanding of architectural design and building technology. Let us guide you through the complicated and rigorous design, permitting, and construction processes. We’ll do it with the integrity, skill, service, and compassion that you and your project deserve.

 

Pin It on Pinterest